Tagrenovering og nyt tag

Trænger din bolig til nyt tag?

Nyt tag, tagrender, kvist eller blot en almindelig tagreparation, hjælper vi dig gerne igennem processen. Med mange års erfaring kan vi effektivt levere og montere tag efter dit ønske. Det betyder, at vi tilbyder tagtyper til ethvert behov – hvad enten du bor i parcelhus, sommerhus eller har egen virksomhed. Vi tilbyder at lave nyt tag uanset om du bor i Thorsø, Hammel, Hinnerup, Favrskov og omegn.

Hvilken type tag passer til din bolig?

Eternit, beton, tegl, stålplader – mulighederne er mange, når man skal lægge nyt tag. Du har måske en god idé om, hvilken type tag din bolig skal have. Hvis du er i tvivl, hjælper vi med rådgivning og vejledning i forhold til det æstetiske såvel som funktionelle aspekt. På den måde sikrer vi, at taget ikke alene er holdbart og modstandsdygtigt, men også at det falder godt ind med boligens arkitektur.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit tagprojekt.

Står du overfor en tagrenovering eller overvejer du at få nyt tag, så kan du trygt kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi hører til i Thorsø, men arbejder ligeså gerne i Hammel, Hadsten Favrskov, Hinnerup og generelt hele Østjylland.

Udover tagrenovering og lægning af nyt tag så har vi også stor erfaring med isolering og belægning og havearbejde.