Isolering

Spar penge på isolering

Står du overfor en isolering, om det er hulmursisolering, loftisolering eller hvad det måtte være, så kan du trygt stole på os til at lave det. Vi har mange års erfaringer med isolering og vi går meget op i kvaliteten i vores arbejde, så din bolig bliver 100% isoleret.

Det er en rigtig god investering at få foretaget efterisolering, da det giver et nedsat varmeforbrug, bedre energimærke ved eventuelt salg samt en rigtig god komfort i huset.

Vi er certificeret Knauf Partner

Thorsø Anlæg og Byg er certificeret Knauf partner og er underlagt deres kvalitetssikring ved vores isoleringsarbejde. Det vil sige, at i er garanteret et veludført arbejde inden for isolering af loft, en hulmurisolering og bjælkelag både ved renovering og nybyg.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller søger et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave. Vi hører til i Thorsø ved Hammel, men vi arbejder også gerne i Hadsten, Hinnerup, Favrskov og generelt hele Østjylland.

Udover isolering af nyt tag står vi også gerne for din tagrenovering eller lægning af nyt tag samt belægning af din have.